dimecres, 6 de maig del 2015

The times are changing

'Els temps estan canviant', això cantava Bob Dylan. I, veient el que ha passat aquests dies, si que és cert que vivim una època de canvis profunds.

Els temps estan canviant, i sinó mirau el Pacte per l'Educació. Sí, en aquestes 4 Illes, on sempre ens costava tant arribar a acords i consensos, idò resulta que hem estat pioners en fer un gran Pacte per l'Educació. Que sí, que encara falta negociar amb els Partits i que aquests s'hi adhereixin, però la base, el fons ja el tenim.

Els temps estan canviant, perquè: Quan els ciutadans de balears ens mobilitzàvem per defensar 'lo nostro'? Mai.
"Es que son muy parados, no son de protestar", deien alguns. Doncs, aquests mateixos ciutadans illencs, que mai sortien al carrer, es van posar d'acord un dia i pim pam 100.000 persones a Plaça Espanya.



Els temps estan canviant, i mirau si canvien que el President Bauzá, acaba de jubilar en Rodríguez –el que ningú havia aconseguit mai–. No, si al final, enyorarem aquesta versió heroica de'n Jose Ramón. El que no sabem és com reaccionarà tot el sector Rodriguista. Anau alerta que no es defenestri al propi President.

Els temps estan canviant, i sinó que li diguin al PSOE, que quan les enquestes vaticinen el pitjor resultat de la seva història a Balears, segueix sense haver cap canvi a la seu del carrer Sindicat. Tal vegada, sigui jo el que no canvia, i no entén el que és l'estratègia electoral. Sí, possiblement sigui això.

Els temps estan canviant, i sinó que algú m'expliqui com un partit com Ciutadans, sense programa electoral a Balears, les enquestes ja li atorguen 5 diputats. O un partit com Podem, que ha canviat més les propostes en 4 mesos, que altres partits en 10 anys, obtingui uns 10 diputats al Parlament. Quant de mal ha fet La Sexta Noche.

El propi Dylan deia a la cançó: "Perquè el perdedor ara, serà el guanyador després". I aquest mantra, és al que hauria d'encomanar-se UPyD els propers mesos, si és que encara existeix. Mentrestant, Esquerra Unida, o hauria de dir Guanyem, entrarà al Parlament a la fi, després de 4 anys de sonada absència. Perquè qui no els ha enyorat tot aquest temps? No? Ningú?

Sí, estimats amics i amigues, els temps estan canviant, però lo de donar branca a tots, ja vos assegur que no canviarà. Gràcies per llegir-me.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix

 
Copyright © . 4 Illes en Moviment - Posts · Comments
Tema Dissenyat per Rafel Coll · Patrocinat per Blogger